Your browser doesn't support canvas.

normalZORLUK:

MALZEMELER

  • Beze için
  • 3 yumurta akı
  • 5 çorbakaşığı esmer şeker
  • 5 çorbakaşığı toz şeker
  • İç için :
  • yarım kg kırmızı erik
  • 3 kırmızı eima
  • yarım çaykaşığı tarçın
  • 3 çorbakaşığı esmer şeker
  • 1 su bardağı şekerli su
  • 6 Kişilik

HAZIRLANIŞI

Erikleri ikiye bölün ve çekirdeklerini çıkarın. Elmaları soyup kabaca dilimleyin. Esmer şeker, tarçın ve şekerli suyla bir kaba koyarak 5 dakika kadar pişirip soğumaya bırakın. Soğuyan karışımı bir kaşıkla geniş bir pay kabına dökün. Bezeyi hazırlamak için yumurta aklarını iyice çırpın. Azar azar toz şekeri ilave edin. ݝyice karıştıktan sonra 2 çorba kaşığı esmer şekeri ekleyin. Karışımı bir kaşık yardımıyla meyveli karışımın üzerini kapayacak şekilde pay kabının üzerine yayın. Kalan esmer şekeri de üzerine boca edin. 200 derecelik fırında yaklaşık 5 dakika pişirin. Fazla bekletmeden kremayla servis yapın.

Ürünlerimiz

Haberler

Kalite Politikamız
12 Nisan 2004
Faaliyet gösterdiğimiz unlu mamuller imalatı ve pazarlaması sektöründe modern teknolojik gelişmeleri takip ederek,...

Hakkımızda
07 Temmuz 2004
1984 yılında kurulan ilk fabrikasından gelişen talepler doğrultusunda önce Kağıthane'deki fabrikasına,sonra ise...

Vizyonumuz
07 Temmuz 2004
Müşteri beklentilerini ön planda tutarak uygun kalitede ve gıda güvencesi standartlarına sahip üretimin hep daha...

HACCP Politikamız
07 Temmuz 2004
Firmamız üretim aşamalarında: Üretimde tam hijyenik ortam sağlamak, Sürekli eğitim ile...

  • Merkez
  • Merkez Mh, Yaren Sk, 33A-33B,
    Kağıthane İstanbul
  • 0212 294 00 10 pbx
  • 0212 294 00 14
  • Fabrika
  • Kayabaşı Mh, Kuyulararkası Mevkii, Manolya Sk, 3,
    Başakşehir İstanbul
  • 0212 691 04 70 3hat
  • 0212 691 11 44

  İstanbul Yol Durumu

Ürün Arama