Your browser doesn't support canvas.

ZORLUK: çok kolay

MALZEMELER

  • 2 kişilik
  • 1 adet bayat ekmek
  • 1 baş soğan
  • 125 gr margarin
  • Yoğurt
  • Tuz
  • karabiber
  • nane
  • kekik

 

HAZIRLANIŞI

Bayatlamış olan ekmek dilimlere ayrılır ve su ile çok hafif nemlendirilir ve beş dakika bekletilir. Çok hafif nemlenmiş olan ekmek küçük küpler halinde doğranır(ekmeklerin ıslak olmamasına sadece nemli olmasına dikkat etmek gerekir).

Ekmekler hazırlandıktan sonra yemeklik olarak doğranmış olan soğan 125 gr margarinde sotelenir. Soğanlar pembeleşirken ekmek ilave edilir ve yağı tümüyle çekene kadar hafif ateşte iyice kızarana kadar karıştırılır. Bu sırada tuz, karabiber, nane ve kekik ilave edilir. Nar gibi kızaran ekmek, yoğurt veya ayranla servis edilir.

Ürünlerimiz

Haberler

Kalite Politikamız
12 Nisan 2004
Faaliyet gösterdiğimiz unlu mamuller imalatı ve pazarlaması sektöründe modern teknolojik gelişmeleri takip ederek,...

Hakkımızda
07 Temmuz 2004
1984 yılında kurulan ilk fabrikasından gelişen talepler doğrultusunda önce Kağıthane'deki fabrikasına,sonra ise...

Vizyonumuz
07 Temmuz 2004
Müşteri beklentilerini ön planda tutarak uygun kalitede ve gıda güvencesi standartlarına sahip üretimin hep daha...

HACCP Politikamız
07 Temmuz 2004
Firmamız üretim aşamalarında: Üretimde tam hijyenik ortam sağlamak, Sürekli eğitim ile...

  • Merkez
  • Merkez Mh, Yaren Sk, 33A-33B,
    Kağıthane İstanbul
  • 0212 294 00 10 pbx
  • 0212 294 00 14
  • Fabrika
  • Kayabaşı Mh, Kuyulararkası Mevkii, Manolya Sk, 3,
    Başakşehir İstanbul
  • 0212 691 04 70 3hat
  • 0212 691 11 44

  İstanbul Yol Durumu

Ürün Arama