Muzlu Pandispanya

Yayınlanma Tatlılar

ZORLUK: normal

MALZEMELER

  • 6 kişilik
  • 6 adet muz
  • 250 ml süt
  • 20 gr toz şeker
  • 1/2 paket vanilyalı puding
  • 1 adet hazır pandispanya keki
  • 3 yemek kaşığı badem
  • 2 paket bitter çikolata
  • 125 ml kremşanti

HAZIRLANIŞI

4 yemeke kaşığı sütü, şeker ve pudinle karıştırın. Kalan sütü kaynatın, ateşten indirin ve pudingli karışımı çırpma teli yardımıyla süte karıştırın. Karıştırarak biraz kaynatın ve soğumaya bırakın. Pandispanya kekinden 6 adet muz biçiminde parçalar kesin. Bunun için muzları kekin üzerine koyarak işaretleyebilirsiniz. Bademleri yağsız tavada pembeleştirin. Kremşantiyi katılaşana kadar çırpın ve pudinge yedirin. Bu karışımı sonra kestiğiniz pandispanyalara bölüştürün. Çikolatayı eritin. Muzları soyup pudingli kekin üzerine yerleştirin ve erimiş çikolatayı da üzerlerine bölüştürün. Bademleri serpin.