Steak Mushroom Pie

Yayınlanma Et Yemekleri

ZORLUK: normal 

MALZEMELER

  • 1 kg bonfile
  • 2 adet orta boy soğan
  • 400 gr mantar
  • 1 diş sarımsak
  • 100 gr gravy sos(yada koyulaştırılmış et suyu) tuz
  • karabiber
  • 4 adet milföy hamuru
  • 2 adet yumurta sarısı

HAZIRLANIŞI

Bonfileler kuşbaşı doğranır. Geniş bir tencerede

sotelenir. Daha sonra mantar ve soğanlar atılır tencereye. Et suyunu çekinceye kadar sotelenir ve et suyu eklenir. 30 dakika orta ateşte pişer. En son bir tepsiye bir kat milföy dizilir üzerine yapılan karışımdan bir kaşık bir kat milföy üzerine karışımdan ve son milföyü de kattıktan sonra milföyün üzerine yumurta sarısı sürülür ve 200°C ısıtılmış fırında 15 dakika milföylerin yüzeyleri kızarana kadar pişirilir. Tepsiden kare bir şekilde kesilir tabağa

alınır üzerine kendi sosu dökülür. Mevsim sebzeleri ile servis edilir.