Beşamel Soslu Patates

Yayınlanma Sebze Yemekleri

ZORLUK:çok kolay

MALZEMELER

  • 3 ORTA BOY HAşLANMIş PATATES
  • YARIM KİLO MANTAR
  • 1,5 BARDAK SÜT
  • 2 ÇORBA KAşIݐI UN
  • YAݐ
  • TUZ
  • KARABݝBER
  • KAşAR

HAZIRLANIŞI

MANTARLARI DOݐRAYIP BݝRAZ YAݐLA KAVURUP KENDݝ SULARINI ÇEKݝNCEYE KADAR PݝşİRݝYORUZ KÜP şEKLݝNDE DOݐRADIݐIMIZ PATATESLERݝDE MANTARLARLA BݝRLݝKTE 2-3 DAKݝKA KARIşTIRARAK OCAKTAN ALIYORUZ.AYRI BݝR YERDE BEşAMEL SOSU HAZIRLIYORUZ.MANTAR VE PATATESLݝ KARIşIMI BORCAMA DÖKÜP ÜZERݝNE BEşAMAL SOSU KOYUP ÜSTÜNÜ RENDELENMݝş KAşARLA KAPLIYORUZ.ÖNCEDEN ISITTIݐIMIZ FIRINDA ÜSTÜ KIZARANA KADAR PݝşİRݝYORUZ.